Órarend ^
Tudnivalók
Irodalom
Linkek

Hallgatói díjak


ORVOSTAN-
HALLGATÓKNAK


FOGORVOSTAN-
HALLGATÓKNAK
2016/2017
tanévtől

Bevezetés az
anatómiába
B2A

Tájékoztató
Foglalkozások


VÁLASZTHATÓ
TÁRGYAK

Boncolás
Virtuális
  anatómia

Szövettan
Ritmuskurzus
Preparátumok
Klinikai anatómia
Az anatómia
  határterületei 1.

Az anatómia
  határterületei 2.

Fogorvosi
  fejlődéstan 1.

Fogorvosi
  fejlődéstan 2.

A jóga anatómiai
  alapjai


2015-ben, vagy
korábban kezdett
FOGORVOSTAN-
HALLGATÓKNAK


Aktuális információk


Tanulmányi ügyekkel kapcsolatos sürgős ügyben ill. a vizsgák közben esetlegesen fellépő technikai probléma bejelentésére kérjük az alábbi számot hívja!

Egerváry Martin: +36 30 9109268

vagy e-mailben


A szám munkanapokon 7.30-tól 18.00-ig hívható.

Tisztelt Hallgatók!

Kérjük Önöket, értékeljék a vizsgájukat az alábbi kérdőív kitöltésével a potecho.pte.hu címen, az alábbi kódok segítségével:

Anatómia II. - PTE1733
Szövet- és fejlődéstan II. - PTE1735

Tisztelt Hallgatók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Anatómiai Intézet tantárgyfelelősei a jelenlegi járványügyi helyzetet mérlegelve úgy határoztak, hogy a félév végi vizsgát az Anatómiai Intézet szóban, távolléti online formában fogja lebonyolítani.
Részletes vizsgainformációk
Kedves Hallgatók,
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy jövő héttől az anatómia tárgyak oktatását a jelen helyzetben biztonságosan jelenléti formában nem tudjuk biztosítani, így azt online formában folytatjuk. Az ismétlő tetemnézéseket is felfüggesztjük.

A https://www.4danatomy.com/login oldalon a nagybetűkkel írt Neptun kódjuk (felhasználónév), valamint a pte4dia jelszó párossal tudnak bejelentkezni. Kérem, bejelentkezés után változtassák meg a jelszavukat a profilbeállításoknál. A mellékelt 4 oldalas útmutatóból megtudhatják hogyan érdemes használni a platformot.

Kérjük, hogy akik esetleg már korábban regisztráltak a platformon, azok is a Neptun kódjukhoz tartozó, új profiljukat használják mostantól.

Technikai kérdés, probléma esetén kérem írjanak emailt az info@4danatomy.com email címre.

Használati utasítás
TÁVOKTATÁS - Anatómiai Intézet hivatalos YouTube csatornája

Zoomolható metszetek

Kedves Vizsgázók!

Intézetünk ebben a vizsgaszünetben több mint 3500 vizsgahelyet hirdetett meg. Reméljük, hogy ennek csak kb a felét fogják elhasználni, és nem lesz sok utóvizsga!

Az elmúlt évek tapasztalata alapján tudjuk, hogy a meghirdetett vizsgahelyeket csak ritkán foglalják el 100%-ban, ezért a tényleges kapacitásunknál kicsit többet hirdettünk meg bizonyos napokra, hogy az igényeiknek legjobban megfelelő vizsgabeosztást tudjuk ajánlani. Ezért előfordulhat, hogy nem mindenki fér bele a délelőtti turnusba, és délután is kell vizsgáztatnunk.

A vizsgákra való jelentkezés csak a vizsga előtti nap reggelén, 9 órakor végleges, ekkor tudjuk meg, hogy kell-e délutánra vizsgát beosztanunk. Az intézeti honlap első, információs oldalán (ott, ahol most ezt a szöveget is látják), találják majd meg azt az információt, hogy a következő vizsganapon

A: mindenki délelőtt vizsgázik

B: lesz délután vizsga (és ebben az esetben a délutáni vizsgázók névsorát is)

Kérjük, hogy a vizsgájuk előtti nap délutánján-estéjén nézzék meg a honlapot, hogy akik délután vizsgáznak esetleg, még nyugodtan kialudják magukat reggel, legyen idejük jót reggelizni, stb.

Sikeres vizsgázást kívánnak az Anatómiai Intézet vizsgáztatói!Információ a vizsgakurzusról:

Az Anatómiai Intézet fontosnak tartja az előadásokon és gyakorlatokon való aktív részvételt. A tananyag félév során való követése megalapozza a sikeres vizsgát. A vizsgakurzus lehetőségét az Anatómiai Intézet azért tette lehetővé - számos más intézettel ellentétben - mert lehetőséget kívántunk teremteni azoknak, akiknek minden erőfeszítésük ellenére sem sikerült a vizsgája, és az így keletkezett hátrányukat egy sikeres vizsgával a vizsgakurzuson korrigálni tudnák.

Sajnos úgy tűnik, hogy ezzel a lehetőséggel a hallgatók visszaélnek, az évek során a vizsgakurzusra jelentkezők létszáma egyre emelkedik. Az eredmények a vizsgakurzusokon rendkívül gyengék.

Kérdéses, hogy a jövőben hirdet-e az Anatómiai Intézet vizsgakurzust.

Amennyiben hirdet, a létszám korlátozva lesz, az alábbiak szerint:

  • A tárgykurzust követő félévben a tárgykurzust felvett hallgatók létszámának 20%-a. Pl., ha tavasszal 200 hallgató vette fel a tárgyat, ősszel 40 vizsgakurzus hely lesz.
  • Amikor párhuzamosan fut a tárgy rendes kurzusa, akkor az előző évi létszám 5 %-a. Pl., ha tavasszal 200 hallgató vette fel a tárgyat, következő tavasszal 10 vizsgakurzus hely lesz. Kérjük, hogy ne számítsanak a vizsgakurzusra, mert a meghirdetése bizonytalan, és ha lesz is, a létszám limitált lesz.
    Általános információk