Órarend ^
Tudnivalók
Irodalom
Linkek

Hallgatói díjak


ORVOSTAN-
HALLGATÓKNAK


FOGORVOSTAN-
HALLGATÓKNAK
2016/2017
tanévtől

Bevezetés az
anatómiába
B2A

Tájékoztató
Foglalkozások


VÁLASZTHATÓ
TÁRGYAK

Boncolás
Virtuális
  anatómia

Szövettan
Ritmuskurzus
Preparátumok
Klinikai anatómia
Az anatómia
  határterületei 1.

Az anatómia
  határterületei 2.

Fogorvosi
  fejlődéstan 1.

Fogorvosi
  fejlődéstan 2.

A jóga anatómiai
  alapjai


2015-ben, vagy
korábban kezdett
FOGORVOSTAN-
HALLGATÓKNAK


Aktuális információk


Kedves Hallgatók!

A COVID-19 vírus miatt igyekszünk a legjobb eszközöket biztosítani Önök számára, ami lehetővé teszi hogy tanulmányaikat zökkenőmentesen folytatni tudják otthonról. A PTE előfizetett a 4D Interactive Anatomy -ra, ahol valódi testeken tudnak anatómiát tanulni - mintha a laborban lennének.

A https://www.4danatomy.com/login oldalon a nagybetűkkel írt Neptun kódjuk (felhasználónév), valamint a pte4dia jelszó párossal tudnak bejelentkezni. Kérem, bejelentkezés után változtassák meg a jelszavukat a profilbeállításoknál. A mellékelt 4 oldalas útmutatóból megtudhatják hogyan érdemes használni a platformot.

Kérem, hogy akik esetleg már korábban regisztráltak a platformon, azok is a Neptun kódjukhoz tartozó, új profiljukat használják mostantól.

Technikai kérdés, probléma esetén kérem írjanak emailt az info@4danatomy.com email címre.

Használati utasítás
Kedves Hallgatók!

Az Anatómiai Intézet a járványügyi helyzetre való tekintettel az alábbi közleményt adja ki:
Mivel a krízis végének a kimenetele pontosan előre nem tudható, ezért a vizsgák időpontjait sem tudjuk előre meghatározni.
Jelenlegi terveink szerint továbbra is ragaszkodunk a gyakorlati vizsgához is. Arra kérjük a hallgatókat, hogy folyamatosan figyeljék a honlapunkon megjelenő közleményeket, melyeket az intézet rendszeresen frissít.

Szíves megértésüket köszönjük, vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!
TÁVOKTATÁS - Anatómiai Intézet hivatalos YouTube csatornája

Zoomolható metszetek

Információ a vizsgakurzusról:

Az Anatómiai Intézet fontosnak tartja az előadásokon és gyakorlatokon való aktív részvételt. A tananyag félév során való követése megalapozza a sikeres vizsgát. A vizsgakurzus lehetőségét az Anatómiai Intézet azért tette lehetővé - számos más intézettel ellentétben - mert lehetőséget kívántunk teremteni azoknak, akiknek minden erőfeszítésük ellenére sem sikerült a vizsgája, és az így keletkezett hátrányukat egy sikeres vizsgával a vizsgakurzuson korrigálni tudnák.

Sajnos úgy tűnik, hogy ezzel a lehetőséggel a hallgatók visszaélnek, az évek során a vizsgakurzusra jelentkezők létszáma egyre emelkedik. Az eredmények a vizsgakurzusokon rendkívül gyengék.

Kérdéses, hogy a jövőben hirdet-e az Anatómiai Intézet vizsgakurzust.

Amennyiben hirdet, a létszám korlátozva lesz, az alábbiak szerint:

  • A tárgykurzust követő félévben a tárgykurzust felvett hallgatók létszámának 20%-a. Pl., ha tavasszal 200 hallgató vette fel a tárgyat, ősszel 40 vizsgakurzus hely lesz.
  • Amikor párhuzamosan fut a tárgy rendes kurzusa, akkor az előző évi létszám 5 %-a. Pl., ha tavasszal 200 hallgató vette fel a tárgyat, következő tavasszal 10 vizsgakurzus hely lesz. Kérjük, hogy ne számítsanak a vizsgakurzusra, mert a meghirdetése bizonytalan, és ha lesz is, a létszám limitált lesz.
    Általános információk